Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez wykorzystuje się do różnych potraw. Bardzo często np. do sałatek. Polecam taki lekki, bez jajek, domowy, pyszny.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1854
Polecam, pychota.
Odsłon: 611
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1854
Polecam, pychota.
Odsłon: 611
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Składniki
Olej i mleko przelać do kielicha blendera/wysokiego naczynia. Przy pomocy blendera ręcznego z końcówką z ostrzami miksować kilka minut, aż masa zacznie gęstnieć. Dodać musztardę, kwasek cytrynowy, cukier i sól. Jeszcze chwilę pomieszać i gotowe. Smacznego.