Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez wykorzystuje się do różnych potraw. Bardzo często np. do sałatek. Polecam taki lekki, bez jajek, domowy, pyszny.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52061
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 136
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52061
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 136
Składniki
Olej i mleko przelać do kielicha blendera/wysokiego naczynia. Przy pomocy blendera ręcznego z końcówką z ostrzami miksować kilka minut, aż masa zacznie gęstnieć. Dodać musztardę, kwasek cytrynowy, cukier i sól. Jeszcze chwilę pomieszać i gotowe. Smacznego.