Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez wykorzystuje się do różnych potraw. Bardzo często np. do sałatek. Polecam taki lekki, bez jajek, domowy, pyszny.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 291
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21605
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 291
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21605
Składniki
Olej i mleko przelać do kielicha blendera/wysokiego naczynia. Przy pomocy blendera ręcznego z końcówką z ostrzami miksować kilka minut, aż masa zacznie gęstnieć. Dodać musztardę, kwasek cytrynowy, cukier i sól. Jeszcze chwilę pomieszać i gotowe. Smacznego.