Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez wykorzystuje się do różnych potraw. Bardzo często np. do sałatek. Polecam taki lekki, bez jajek, domowy, pyszny.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10885
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6245
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13186
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4929
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10885
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6245
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13186
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4929
Składniki
Olej i mleko przelać do kielicha blendera/wysokiego naczynia. Przy pomocy blendera ręcznego z końcówką z ostrzami miksować kilka minut, aż masa zacznie gęstnieć. Dodać musztardę, kwasek cytrynowy, cukier i sól. Jeszcze chwilę pomieszać i gotowe. Smacznego.