Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez wykorzystuje się do różnych potraw. Bardzo często np. do sałatek. Polecam taki lekki, bez jajek, domowy, pyszny.
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 293
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3783
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 293
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3783
Składniki
Olej i mleko przelać do kielicha blendera/wysokiego naczynia. Przy pomocy blendera ręcznego z końcówką z ostrzami miksować kilka minut, aż masa zacznie gęstnieć. Dodać musztardę, kwasek cytrynowy, cukier i sól. Jeszcze chwilę pomieszać i gotowe. Smacznego.