Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez podobny do mojego jadłam w Paryżu. Przygotowywał go mój pracodawca. Ja oczywiście zainspirowałam się i stworzyłam swój własny. Smak zdecydowanie zależy od rodzaju musztardy. Musi być musztarda francuska Dijon.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24812
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24812
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Składniki
Do żółtka dodać musztardę i rozetrzeć.
Posiekać pietruszkę a czosnek przepuścić przez praskę.
Do żółtka z musztardą wlewać powoli olej i roztrzepać rózgą. Można też użyć miksera.
Do majonezu dodać jogurt i wymieszać trzepaczką.
Dodać pietruszkę i czosnek . Majonez jest gotowy. Smacznego!!!