Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez podobny do mojego jadłam w Paryżu. Przygotowywał go mój pracodawca. Ja oczywiście zainspirowałam się i stworzyłam swój własny. Smak zdecydowanie zależy od rodzaju musztardy. Musi być musztarda francuska Dijon.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5010
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13538
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7627
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5010
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13538
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7627
Składniki
Do żółtka dodać musztardę i rozetrzeć.
Posiekać pietruszkę a czosnek przepuścić przez praskę.
Do żółtka z musztardą wlewać powoli olej i roztrzepać rózgą. Można też użyć miksera.
Do majonezu dodać jogurt i wymieszać trzepaczką.
Dodać pietruszkę i czosnek . Majonez jest gotowy. Smacznego!!!