Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób kupuje gotowy makaron, ja jednak wolę sama zrobić.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68410
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2030
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68410
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2030
Składniki
Na stolnice przesiać mąkę, dodać szczyptę soli, zrobić dołek , wbić jajko. Jajko wymieszać widelcem do połączenia z mąką, następnie dodawać ciepłą wodę. Ciasto wyrabiać, aby stało się elastyczne. Rozwałkować i podzielić na płaty. Płaty makaronu należy wrzucić na wrzątek i chwilę zagotować następnie zrobić lasagne wg. uznania. Smacznego życzę :-)