Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 62
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 28
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 84
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5123
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 62
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 28
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 84
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5123
Składniki
Obieramy marchew, trzemy w talarki, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę. Podlewamy wodą, gotujemy. W trakcie doprawiamy odrobiną cukru, soli i pieprzu.
Chwilę gotujemy, tak aby marchew była na wpół miękka i dodajemy groszek. W między czasie robimy zasmażkę. Na patelni topimy masło, dodajemy łyżkę mąki ,chwilę podsmażamy, podlewamy wodą szybko mieszając i dodajemy do naszej marchewki. Gotujemy do miękkości.
Smacznego!