Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7600
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2681
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7600
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2681
Składniki
Obieramy marchew, trzemy w talarki, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę. Podlewamy wodą, gotujemy. W trakcie doprawiamy odrobiną cukru, soli i pieprzu.
Chwilę gotujemy, tak aby marchew była na wpół miękka i dodajemy groszek. W między czasie robimy zasmażkę. Na patelni topimy masło, dodajemy łyżkę mąki ,chwilę podsmażamy, podlewamy wodą szybko mieszając i dodajemy do naszej marchewki. Gotujemy do miękkości.
Smacznego!