Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś trauma dzieciństwa. Po latach coraz częściej sięgamy po ten smaczny dodatek do dań głównych.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 344
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 344
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Marchewkę obieramy, kroimy w kostkę. Podsmażamy na rozgrzanym maśle przez kilka minut, następnie dodajemy mąkę, chwilę smażymy cały czas mieszając. Zalewamy wrzątkiem, dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Następnie dodajemy groszek wraz z zalewą, estragon. Gotujemy przez kwadrans, od czasu do czasu mieszając. Całość doprawiamy sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem.