Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra marynata to gwarancja smacznych potraw z grilla. Jeśli lubisz pikantne dania, koniecznie wypróbuj naszą propozycję.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4743
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4725
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44567
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 257
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4743
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4725
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44567
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 257
Składniki
W małym słoiku połącz musztardę z miodem, sosem sojowym, sokiem z cytryny i przyprawami. Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę. Zakręć słoik i energicznie nim potrząsaj - do momentu połączenia się wszystkich składników.
Do woreczka do pieczenia przełóż umyte i osuszone skrzydełka, przelej marynatę. Zawiąż worek i wstrząśnij nim w taki sposób, aby każdy kawałek mięsa był pokryty płynem. Następnie włóż do lodówki na co najmniej 30 minut.
Po tym czasie możesz wykładać skrzydełka na grill. Po około 20 minutach na ruszcie powinny być gotowe.