Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra marynata to gwarancja smacznych potraw z grilla. Jeśli lubisz pikantne dania, koniecznie wypróbuj naszą propozycję.
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101100
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5666
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101100
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5666
Składniki
W małym słoiku połącz musztardę z miodem, sosem sojowym, sokiem z cytryny i przyprawami. Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę. Zakręć słoik i energicznie nim potrząsaj - do momentu połączenia się wszystkich składników.
Do woreczka do pieczenia przełóż umyte i osuszone skrzydełka, przelej marynatę. Zawiąż worek i wstrząśnij nim w taki sposób, aby każdy kawałek mięsa był pokryty płynem. Następnie włóż do lodówki na co najmniej 30 minut.
Po tym czasie możesz wykładać skrzydełka na grill. Po około 20 minutach na ruszcie powinny być gotowe.