Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra marynata to gwarancja smacznych potraw z grilla. Jeśli lubisz pikantne dania, koniecznie wypróbuj naszą propozycję.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13531
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1550
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14932
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6140
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13531
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1550
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14932
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6140
Składniki
W małym słoiku połącz musztardę z miodem, sosem sojowym, sokiem z cytryny i przyprawami. Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę. Zakręć słoik i energicznie nim potrząsaj - do momentu połączenia się wszystkich składników.
Do woreczka do pieczenia przełóż umyte i osuszone skrzydełka, przelej marynatę. Zawiąż worek i wstrząśnij nim w taki sposób, aby każdy kawałek mięsa był pokryty płynem. Następnie włóż do lodówki na co najmniej 30 minut.
Po tym czasie możesz wykładać skrzydełka na grill. Po około 20 minutach na ruszcie powinny być gotowe.