Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super masełko do smarowania chleba.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 78
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 212
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 97
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 158
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 78
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 212
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 97
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 158
Składniki
Wykonanie: Natkę pietruszki dokładnie oczyścić, drobno posiekać i utrzeć z masłem, śmietaną z sokiem z połowy cytryny i solą do smaku. Następnie oziębić w lodówce, zrobić gałeczki i podawać na plasterkach cytryny do wędlin.