Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado - ja wręcz uwielbiam ten owoc. Zdrowe tłuszcze które w sobie ma są niesamowicie potrzebne naszemu organizmowi do prawidłowego funkcjonowania. W dzisiejszym odcinku pokażę w jak szybki sposób przygotować zdrowe masło z awokado którym możecie posmarować kanapkę na śniadanie, naleśniki czy tosty.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7873
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3114
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7873
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3114
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 594
Składniki
Przygotować blender do którego wrzucić pokrojone wcześniej awokado , 2 łyżki oleju oraz 1 łyżeczkę soku cytryny oraz przyprawy : paprykę, czosnek oraz sól z pieprzem