Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado - ja wręcz uwielbiam ten owoc. Zdrowe tłuszcze które w sobie ma są niesamowicie potrzebne naszemu organizmowi do prawidłowego funkcjonowania. W dzisiejszym odcinku pokażę w jak szybki sposób przygotować zdrowe masło z awokado którym możecie posmarować kanapkę na śniadanie, naleśniki czy tosty.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Przygotować blender do którego wrzucić pokrojone wcześniej awokado , 2 łyżki oleju oraz 1 łyżeczkę soku cytryny oraz przyprawy : paprykę, czosnek oraz sól z pieprzem