Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane masło najbardziej smakuje z domowym chlebem. Wczesną wiosną przygotowuję zawsze kilka słoiczków pesto z niedźwiedziego czosnku z dodatkiem orzechów i kilku łyżek oleju. Zamrażam a potem przez całą zimę mam pyszny dodatek do masła, mięs, sosów czy zup. Często faszeruję nim np roladki drobiowe.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326817
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17049
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326817
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17049
Składniki
Pesto rozmrażamy. Masło miksujemy na puszystą masę. Wciąż miksując, dodajemy pesto. Doprawiamy solą. Przekładamy do szklanego, zamykanego pojemnika.