Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane masło najbardziej smakuje z domowym chlebem. Wczesną wiosną przygotowuję zawsze kilka słoiczków pesto z niedźwiedziego czosnku z dodatkiem orzechów i kilku łyżek oleju. Zamrażam a potem przez całą zimę mam pyszny dodatek do masła, mięs, sosów czy zup. Często faszeruję nim np roladki drobiowe.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336683
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4012
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423129
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2597
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336683
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4012
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423129
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2597
Składniki
Pesto rozmrażamy. Masło miksujemy na puszystą masę. Wciąż miksując, dodajemy pesto. Doprawiamy solą. Przekładamy do szklanego, zamykanego pojemnika.