Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane masło najbardziej smakuje z domowym chlebem. Wczesną wiosną przygotowuję zawsze kilka słoiczków pesto z niedźwiedziego czosnku z dodatkiem orzechów i kilku łyżek oleju. Zamrażam a potem przez całą zimę mam pyszny dodatek do masła, mięs, sosów czy zup. Często faszeruję nim np roladki drobiowe.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456903
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1247
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2116
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 512
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456903
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1247
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2116
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 512
Składniki
Pesto rozmrażamy. Masło miksujemy na puszystą masę. Wciąż miksując, dodajemy pesto. Doprawiamy solą. Przekładamy do szklanego, zamykanego pojemnika.