Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13596
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7677
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13596
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7677
Składniki
Matyjasy należy wymoczyć w zimnej wodzie przez 15 minut Pomidorki pokroić w paseczki cebulę pokroić w piórka śledzie należy pokroić w trzy centymetrowe paski Całość wymieszać i zalać oliwką