Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczną mizerię przygotowujemy ze śmietaną lub jogurtem naturalnym, Ewa Wachowicza zaproponowała, aby ten popularny dodatek zrobić z białym octem i cebulą. Musimy przyznać, że mizeria w takim wydaniu smakuje znakomicie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115916
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7895
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2983
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1416
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1253
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115916
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7895
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2983
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1416
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1253
Składniki
Cebulę poszatkuj w piórka.
Ogórki dokładnie umyj i osusz. Pokrój w plasterki, przełóż do miseczki i posyp odrobiną soli.
Odlej sok, który puściły po posoleniu, dodaj cebulę, cukier, ocet i dopraw pieprzem do smaku. Całość dokładnie wymieszaj.
Koperek posiekaj i posyp nim mizerię.