Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Magda Gessler uważa, że mizerię można przygotować na wiele sposobów, ważnym składnikiem jednak jest odpowiednia śmietana, najlepiej sprawdzi się kwaśna 12 lub 18 proc. W zależności od upodobań możecie dodać cukier, jeśli jednak nie przepadacie za słodkim posmakiem, lepiej pomińcie go w przepisie.
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26280
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 103
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3693
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 391
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26280
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 103
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3693
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 391
Składniki
Cebulę, czosnek i koperek drobno posiekaj.
Ogórki dokładnie umyj i osusz. Pokrój na plastry i przełóż do większej miski. Dodaj sól, ocet i cukier. Całość wymieszaj i odstaw na 10 minut.
Odlej sok z ogórków, które puściły. Dodaj cebulę oraz czosnek, następnie wszystko wymieszaj ze śmietaną. Na samym końcu mizerię oprósz pieprzem.