Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Magda Gessler uważa, że mizerię można przygotować na wiele sposobów, ważnym składnikiem jednak jest odpowiednia śmietana, najlepiej sprawdzi się kwaśna 12 lub 18 proc. W zależności od upodobań możecie dodać cukier, jeśli jednak nie przepadacie za słodkim posmakiem, lepiej pomińcie go w przepisie.
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 14
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 124
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 276
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 500
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 14
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 124
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 276
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 500
Składniki
Cebulę, czosnek i koperek drobno posiekaj.
Ogórki dokładnie umyj i osusz. Pokrój na plastry i przełóż do większej miski. Dodaj sól, ocet i cukier. Całość wymieszaj i odstaw na 10 minut.
Odlej sok z ogórków, które puściły. Dodaj cebulę oraz czosnek, następnie wszystko wymieszaj ze śmietaną. Na samym końcu mizerię oprósz pieprzem.