Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna i na pewno lubi mizerię z ogórków zielonych, na pewno każdy ma swój sposób na przygotowanie tego dodatku do obiadu .Jedni kroją ogórki w plastry jedni spierają na tarce. Ja przygotowuję najprościej ale i smacznie jak tylko można. Polecam.
nóż, miska, łyżka, tarka,
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Ogórki obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy drobniutko osiekaną cebulę, sól i pieprz do smaku . Mieszamy. Dodajemy jogurt i śmietanę mieszamy do połączenia składników i na koniec całość doprawiamy według uznania cukrem i octem do smaku. Smacznego Można dodać posiekany koperek lub cebulkę zieloną lecz nie koniecznie.
Mizeria gotowa do podania.