Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy zna i na pewno lubi mizerię z ogórków zielonych, na pewno każdy ma swój sposób na przygotowanie tego dodatku do obiadu .Jedni kroją ogórki w plastry jedni spierają na tarce. Ja przygotowuję najprościej ale i smacznie jak tylko można. Polecam.
nóż, miska, łyżka, tarka,
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 33
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 75
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11796
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 198
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 33
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 75
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11796
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 198
Składniki
Ogórki obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy drobniutko osiekaną cebulę, sól i pieprz do smaku . Mieszamy. Dodajemy jogurt i śmietanę mieszamy do połączenia składników i na koniec całość doprawiamy według uznania cukrem i octem do smaku. Smacznego Można dodać posiekany koperek lub cebulkę zieloną lecz nie koniecznie.
Mizeria gotowa do podania.