Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak dla odmiany. Mizeria z cukinii z dodatkiem czerwonej cebuli i o lekko słodkim smaku.
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8489
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 331
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5151
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4910
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45178
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8489
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 331
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5151
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4910
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45178
Składniki
Cukinie umyć, obrać i zetrzeć na plastry.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Do cukinii dodać cebulę, cukier, ocet, sól, pieprz i wymieszać.
Odstawić mizerię na około 5 minut, aby cukinia zmiękła.
Przed podaniem dodać jogurt i raz jeszcze wymieszać.