Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak dla odmiany. Mizeria z cukinii z dodatkiem czerwonej cebuli i o lekko słodkim smaku.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 742
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22778
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15157
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4868
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45528
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 742
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22778
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15157
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4868
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45528
Składniki
Cukinie umyć, obrać i zetrzeć na plastry.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Do cukinii dodać cebulę, cukier, ocet, sól, pieprz i wymieszać.
Odstawić mizerię na około 5 minut, aby cukinia zmiękła.
Przed podaniem dodać jogurt i raz jeszcze wymieszać.