Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak dla odmiany. Mizeria z cukinii z dodatkiem czerwonej cebuli i o lekko słodkim smaku.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5477
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29830
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 243
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19512
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1088
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5477
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29830
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 243
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19512
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1088
Składniki
Cukinie umyć, obrać i zetrzeć na plastry.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Do cukinii dodać cebulę, cukier, ocet, sól, pieprz i wymieszać.
Odstawić mizerię na około 5 minut, aby cukinia zmiękła.
Przed podaniem dodać jogurt i raz jeszcze wymieszać.