Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria to ulubiony dodatek do drugiego dania , zazwyczaj dodaje się do niej śmietanę, okazuje się że z maślanką smakuje jeszcze lepiej, ja jeszcze dodałem rzodkiewki i wyszło bardzo smakowicie .
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3755
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 174
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1304
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3755
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 174
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1304
Składniki
Ogórki i rzodkiewki opłukaj, osusz i pokrój w plasterki, szczypiorek posiekaj, wymieszaj dodaj maślankę i dopraw do smaku solą i pieprzem . Smacznego .