Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria to ulubiony dodatek do drugiego dania , zazwyczaj dodaje się do niej śmietanę, okazuje się że z maślanką smakuje jeszcze lepiej, ja jeszcze dodałem rzodkiewki i wyszło bardzo smakowicie .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8316
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1209
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10055
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4599
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 640
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8316
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1209
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10055
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4599
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 640
Składniki
Ogórki i rzodkiewki opłukaj, osusz i pokrój w plasterki, szczypiorek posiekaj, wymieszaj dodaj maślankę i dopraw do smaku solą i pieprzem . Smacznego .