Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria to ulubiony dodatek do drugiego dania , zazwyczaj dodaje się do niej śmietanę, okazuje się że z maślanką smakuje jeszcze lepiej, ja jeszcze dodałem rzodkiewki i wyszło bardzo smakowicie .
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1070
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1510
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1070
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1510
Składniki
Ogórki i rzodkiewki opłukaj, osusz i pokrój w plasterki, szczypiorek posiekaj, wymieszaj dodaj maślankę i dopraw do smaku solą i pieprzem . Smacznego .