Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna kapusta do drugiego dania.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2268
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1384
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 516
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3556
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1213
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2268
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1384
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 516
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3556
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1213
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i ugotować na pół miękko i odstawić. Cebulę obrać, drobno posiekać i przysmażyć na maśle, dodać śmietanę, ziele angielskie, liść laurowy i kminek. Dusić przez 25 minut bardzo powali na wolnym ogniu (nie zagotować), dodać kapustę z koncentratem. Doprawić Vegetą do smaku i dusić następne 25 minut także na wolnym ogniu- stale mieszając. Podawać na ciepło do obiadu.