Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna kapusta do drugiego dania.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 93
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1234
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 460
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15504
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 93
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1234
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 460
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15504
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i ugotować na pół miękko i odstawić. Cebulę obrać, drobno posiekać i przysmażyć na maśle, dodać śmietanę, ziele angielskie, liść laurowy i kminek. Dusić przez 25 minut bardzo powali na wolnym ogniu (nie zagotować), dodać kapustę z koncentratem. Doprawić Vegetą do smaku i dusić następne 25 minut także na wolnym ogniu- stale mieszając. Podawać na ciepło do obiadu.