Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się młoda kapusta ugotowana na rzadko w sam raz do ziemniaków lub chleba po przepis zapraszam na kuchnia domowa agi
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 732
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 732
Składniki
Do garnka wlać litr wody dodać kości BOCZKOWE oraz skóry a także wsypać przyprawę uniwersalną. gotować na wolnym ogniu do pełnej miękkości skór i mięsa na kościach. Ugotowane wyjąć do ostygnięcia a do wywaru dodać warzywa, ziela i liście laurowe oraz poszatkowaną grubiej kapustę
Gdy kapusta jest prawie miękka wtedy dodać oczyszczone mięso z kości oraz pokrojone skóry, zamieszać i chwile pogotować do pełnej miękkości kapusty, pod koniec gotowania dodać koper a na koniec kiełbasę pokrojona w kostkę, zamieszać i pogotować 2 - 3 minuty