Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się młoda kapusta ugotowana na rzadko w sam raz do ziemniaków lub chleba po przepis zapraszam na kuchnia domowa agi
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 288
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3925
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1849
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3589
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29972
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 288
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3925
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1849
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3589
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29972
Składniki
Do garnka wlać litr wody dodać kości BOCZKOWE oraz skóry a także wsypać przyprawę uniwersalną. gotować na wolnym ogniu do pełnej miękkości skór i mięsa na kościach. Ugotowane wyjąć do ostygnięcia a do wywaru dodać warzywa, ziela i liście laurowe oraz poszatkowaną grubiej kapustę
Gdy kapusta jest prawie miękka wtedy dodać oczyszczone mięso z kości oraz pokrojone skóry, zamieszać i chwile pogotować do pełnej miękkości kapusty, pod koniec gotowania dodać koper a na koniec kiełbasę pokrojona w kostkę, zamieszać i pogotować 2 - 3 minuty