Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się młoda kapusta ugotowana na rzadko w sam raz do ziemniaków lub chleba po przepis zapraszam na kuchnia domowa agi
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Do garnka wlać litr wody dodać kości BOCZKOWE oraz skóry a także wsypać przyprawę uniwersalną. gotować na wolnym ogniu do pełnej miękkości skór i mięsa na kościach. Ugotowane wyjąć do ostygnięcia a do wywaru dodać warzywa, ziela i liście laurowe oraz poszatkowaną grubiej kapustę
Gdy kapusta jest prawie miękka wtedy dodać oczyszczone mięso z kości oraz pokrojone skóry, zamieszać i chwile pogotować do pełnej miękkości kapusty, pod koniec gotowania dodać koper a na koniec kiełbasę pokrojona w kostkę, zamieszać i pogotować 2 - 3 minuty