Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się młoda kapusta ugotowana na rzadko w sam raz do ziemniaków lub chleba po przepis zapraszam na kuchnia domowa agi
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 46
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 1202
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 15686
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 59
Ziemniaki milionera to wyjątkowe danie z dwukrotnie pieczonych ziemniaków, dz...
Odsłon: 1847
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 46
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 1202
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 15686
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 59
Ziemniaki milionera to wyjątkowe danie z dwukrotnie pieczonych ziemniaków, dz...
Odsłon: 1847
Składniki
Do garnka wlać litr wody dodać kości BOCZKOWE oraz skóry a także wsypać przyprawę uniwersalną. gotować na wolnym ogniu do pełnej miękkości skór i mięsa na kościach. Ugotowane wyjąć do ostygnięcia a do wywaru dodać warzywa, ziela i liście laurowe oraz poszatkowaną grubiej kapustę
Gdy kapusta jest prawie miękka wtedy dodać oczyszczone mięso z kości oraz pokrojone skóry, zamieszać i chwile pogotować do pełnej miękkości kapusty, pod koniec gotowania dodać koper a na koniec kiełbasę pokrojona w kostkę, zamieszać i pogotować 2 - 3 minuty