Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś poleca się młoda kapusta ugotowana na rzadko w sam raz do ziemniaków lub chleba po przepis zapraszam na kuchnia domowa agi
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 47
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1095
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 328
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 47
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1095
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 328
Składniki
Do garnka wlać litr wody dodać kości BOCZKOWE oraz skóry a także wsypać przyprawę uniwersalną. gotować na wolnym ogniu do pełnej miękkości skór i mięsa na kościach. Ugotowane wyjąć do ostygnięcia a do wywaru dodać warzywa, ziela i liście laurowe oraz poszatkowaną grubiej kapustę
Gdy kapusta jest prawie miękka wtedy dodać oczyszczone mięso z kości oraz pokrojone skóry, zamieszać i chwile pogotować do pełnej miękkości kapusty, pod koniec gotowania dodać koper a na koniec kiełbasę pokrojona w kostkę, zamieszać i pogotować 2 - 3 minuty