Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyślając przepis w głowie nie wiedziałam, że surówka będzie tak pyszna. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do mięs i domowych burgerów. Jabłko idealnie skomponowało się z młodą kapustą i wyrazistym sosem jogurtowo-chrzanowym, tworząc idealne połączenie :) Polecam!!!
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4457
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1062
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3123
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38787
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4457
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1062
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3123
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38787
Składniki
Jogurt naturalny, majonez i chrzan połączyć, doprawić do smaku solą i pieprzem. Kapustę obrać z pierwszych liści, przekroić na pół i poszatkować. Jabłko obrać, wyciąć gniazdo nasienne, pokroić na cienkie paski. Cebulę również obrać, pociąć w piórka. Koperek umyć, osuszyć i drobno pokroić. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać przygotowany wcześniej sos. Przemieszać. Podawać z mięsem, idealna do domowych burgerów.