Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyślając przepis w głowie nie wiedziałam, że surówka będzie tak pyszna. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do mięs i domowych burgerów. Jabłko idealnie skomponowało się z młodą kapustą i wyrazistym sosem jogurtowo-chrzanowym, tworząc idealne połączenie :) Polecam!!!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10292
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 746
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10292
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 746
Składniki
Jogurt naturalny, majonez i chrzan połączyć, doprawić do smaku solą i pieprzem. Kapustę obrać z pierwszych liści, przekroić na pół i poszatkować. Jabłko obrać, wyciąć gniazdo nasienne, pokroić na cienkie paski. Cebulę również obrać, pociąć w piórka. Koperek umyć, osuszyć i drobno pokroić. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać przygotowany wcześniej sos. Przemieszać. Podawać z mięsem, idealna do domowych burgerów.