Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Królowa moich wiosennych obiadów, czyli zasmażana młoda kapusta. Przepis bez dodatku mąki. Kapusta jest rewelacyjna w smaku, po prostu idealna. Polecam spróbować :-)
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5376
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154736
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1021
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 438
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5376
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154736
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1021
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 438
Składniki
Kapustę poszatkować. Koperek drobno posiekać. W rondlu rozpuścić masło i wrzucić kapustę. Mieszać i chwilę smażyć. Następnie wlać wodę i rondel przykryć pokrywką. Dusić ok. 10-15 minut do miękkości. Następnie doprawić solą, pieprzem, szczyptą cukru, dodać przeciśnięty czosnek, ocet i siekany koperek. Całość wymieszać i dalej smażyć jeszcze ok. 5 minut. Kapusta jest lepsza, gdy się przegryzie, więc można ją zrobić najpierw, a potem resztę obiadu :-) Polecam, bo jest naprawdę pyszna :-) SMACZNEGO!!!