Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Królowa moich wiosennych obiadów, czyli zasmażana młoda kapusta. Przepis bez dodatku mąki. Kapusta jest rewelacyjna w smaku, po prostu idealna. Polecam spróbować :-)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 850
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4476
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1079
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 478
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3309
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 850
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4476
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1079
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 478
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3309
Składniki
Kapustę poszatkować. Koperek drobno posiekać. W rondlu rozpuścić masło i wrzucić kapustę. Mieszać i chwilę smażyć. Następnie wlać wodę i rondel przykryć pokrywką. Dusić ok. 10-15 minut do miękkości. Następnie doprawić solą, pieprzem, szczyptą cukru, dodać przeciśnięty czosnek, ocet i siekany koperek. Całość wymieszać i dalej smażyć jeszcze ok. 5 minut. Kapusta jest lepsza, gdy się przegryzie, więc można ją zrobić najpierw, a potem resztę obiadu :-) Polecam, bo jest naprawdę pyszna :-) SMACZNEGO!!!