Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzmy póki jest młoda,najlepiej smakuje.Każdy ma swój wypróbowany przepis,ja podaję moją wersję.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 226
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1237
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13362
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 226
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1237
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13362
Składniki
Kapustę przekroić na 4 części,umyć i pokroić. Zalać wodą i pogotować 5 min.Wodę odcedzam. Następnie dać tyle wody tylko by była na dnie i gotować kapustę 10 min. Gdy kapusta gotuję się posiekać koperek i zrobić zasmażkę z mąki i masła. Gdy jest miękka dajemy zasmażkę,a na koniec koperek,moment zagotowujemy.Doprawiamy do smaku. Smacznego.