Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzmy póki jest młoda,najlepiej smakuje.Każdy ma swój wypróbowany przepis,ja podaję moją wersję.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3338
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13349
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2642
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3338
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13349
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2642
Składniki
Kapustę przekroić na 4 części,umyć i pokroić. Zalać wodą i pogotować 5 min.Wodę odcedzam. Następnie dać tyle wody tylko by była na dnie i gotować kapustę 10 min. Gdy kapusta gotuję się posiekać koperek i zrobić zasmażkę z mąki i masła. Gdy jest miękka dajemy zasmażkę,a na koniec koperek,moment zagotowujemy.Doprawiamy do smaku. Smacznego.