Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzmy póki jest młoda,najlepiej smakuje.Każdy ma swój wypróbowany przepis,ja podaję moją wersję.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 215
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 935
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4030
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 215
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 935
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4030
Składniki
Kapustę przekroić na 4 części,umyć i pokroić. Zalać wodą i pogotować 5 min.Wodę odcedzam. Następnie dać tyle wody tylko by była na dnie i gotować kapustę 10 min. Gdy kapusta gotuję się posiekać koperek i zrobić zasmażkę z mąki i masła. Gdy jest miękka dajemy zasmażkę,a na koniec koperek,moment zagotowujemy.Doprawiamy do smaku. Smacznego.