Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzmy póki jest młoda,najlepiej smakuje.Każdy ma swój wypróbowany przepis,ja podaję moją wersję.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5803
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1249
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12471
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5246
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5803
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1249
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12471
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5246
Składniki
Kapustę przekroić na 4 części,umyć i pokroić. Zalać wodą i pogotować 5 min.Wodę odcedzam. Następnie dać tyle wody tylko by była na dnie i gotować kapustę 10 min. Gdy kapusta gotuję się posiekać koperek i zrobić zasmażkę z mąki i masła. Gdy jest miękka dajemy zasmażkę,a na koniec koperek,moment zagotowujemy.Doprawiamy do smaku. Smacznego.