Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko podsmażany groszek w strąkach jest przepyszny!
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5065
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203306
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5065
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203306
Składniki
Groszek cukrowy nie ma "folii" wewnątrz, można go jeść w całości na surowo lub krótko podsmażony. Groszek umyłam i oderwałam szypułki. W miseczce wymieszałam go z łyżką oliwy, przyprawami imbirem i sezamem.
Groszek podsmaża się dosłownie dwie minuty, jak tylko nabierze intensywnego koloru i stanie się lekko szklisty, oznacza to, że jest już dobry. Pyszny jako przekąska lub dodatek do obiadu. Smacznego :)