Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze jest czosnkowe masełko domowe, intensywnie pachnące świeżym czosnkiem i ulubionymi ziołami. Dzisiaj postanwiłam dodać je do śniadaniowej bagietki, której nadało mnóstwo smaku i aromatu oraz dostarczyło porcji naturalnego antybiotyku jakim jest czosnek. Przydał się bardzo, bo trochę nas dopadło przeziębienie...
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5520
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1015
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12005
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5520
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1015
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12005
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
Miękkie masło ucieramy z przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku. Następnie dodajemy zioła prowansalskie, kurkumę oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i przekladamy do lodówki dla odpowiedniego stężenia oraz przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)