Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze jest czosnkowe masełko domowe, intensywnie pachnące świeżym czosnkiem i ulubionymi ziołami. Dzisiaj postanwiłam dodać je do śniadaniowej bagietki, której nadało mnóstwo smaku i aromatu oraz dostarczyło porcji naturalnego antybiotyku jakim jest czosnek. Przydał się bardzo, bo trochę nas dopadło przeziębienie...
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 11
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10236
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 191
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 36
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 30
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 11
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10236
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 191
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 36
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 30
Składniki
Miękkie masło ucieramy z przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku. Następnie dodajemy zioła prowansalskie, kurkumę oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i przekladamy do lodówki dla odpowiedniego stężenia oraz przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)