Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie muffiny, przygotowane ze szpinakiem mogą stanowić bardzo smaczny dodatek do zupy krem...polecam;)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2215
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18002
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2002
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2215
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18002
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2002
Składniki
Jajo zmiksować z mlekiem i oliwą. Mąkę wymieszać z sodą, proszkiem i przyprawami. Produkty suche przesypać do mokrych i wymieszać. Następnie dodać umyty, osuszony i pokrojony szpinak oraz pokrojoną w kostkę fetę, wymieszać.
Ciasto nakładać do 2/3 wysokości papilotek. Muffinki piec w temp. 180 stopni przez ok. 20 min. Stanowią smaczny dodatek do większości zup kremów. Smacznego!