Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie muffiny, przygotowane ze szpinakiem mogą stanowić bardzo smaczny dodatek do zupy krem...polecam;)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 630
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25736
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 630
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25736
Składniki
Jajo zmiksować z mlekiem i oliwą. Mąkę wymieszać z sodą, proszkiem i przyprawami. Produkty suche przesypać do mokrych i wymieszać. Następnie dodać umyty, osuszony i pokrojony szpinak oraz pokrojoną w kostkę fetę, wymieszać.
Ciasto nakładać do 2/3 wysokości papilotek. Muffinki piec w temp. 180 stopni przez ok. 20 min. Stanowią smaczny dodatek do większości zup kremów. Smacznego!