Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna do dań z ryby na wigilię.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1360
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5879
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8851
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18570
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1360
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5879
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8851
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18570
Składniki
Seler obierz, opłucz, zetrzyj na tarce o grubych oczkach i wymieszaj z sokiem z cytryny.
Następnie obierz gruszki i marchewki, zetrzyj na tarce o dużych oczkach i wymieszaj z selerem, dodaj żurawinę.
Natkę pietruszki posiekaj, dodaj do surówki razem z jogurtem i musztardą, dopraw do smaku solą i pieprzem.Polecam.