Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna do dań z ryby na wigilię.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99251
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1287
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5127
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13866
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99251
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1287
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5127
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13866
Składniki
Seler obierz, opłucz, zetrzyj na tarce o grubych oczkach i wymieszaj z sokiem z cytryny.
Następnie obierz gruszki i marchewki, zetrzyj na tarce o dużych oczkach i wymieszaj z selerem, dodaj żurawinę.
Natkę pietruszki posiekaj, dodaj do surówki razem z jogurtem i musztardą, dopraw do smaku solą i pieprzem.Polecam.