Do góry

Dodatki Przepis na:

Ocet z bazylią i czosnkiem

Ocet z bazylią i czosnkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2654 Ocena: 21131

Dodano:

Odsłon: 2055

Super ocet do sałatek i surówek.

Składniki

  • świeża bazylia 1 pęczek
  • Czosnek 6 ząbków
  • Ocet 750 ml
5-6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Ocet z bazylią i czosnkiem

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Bazylię włożyć do butelki razem z czosnkiem i zalać octem, zakręcić i odstawić w chłodne miejsce na dwa tygodnie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń