Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy je robiłam mój mąż stwierdził że za dużo jak dla nas i że kto to niby zje i że na pewno się zepsują, a tu nie wiadomo kiedy zniknęły, aż miło było patrzeć jak ich zostaje coraz mniej, ledwo zrobiłam zdjęcie. Polecam każdemu, idealnie nadają się jako dodatek do mięska z grilla.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 71
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 239
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2840
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 71
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 239
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2840
Składniki
Ogórki wkładamy do naczynia ( u mnie plastikowa miska), dorzucamy do nich przyprawę do ogórków oraz obrane ząbki czosnku.
Wszystko zalewamy wodą wymieszaną z solą, a następnie przykrywamy talerzem i odstawiamy na kilka dni.
Ogórki najlepiej smakują po 3-4 dniach. Smacznego !!!