Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała oliwa do sałatek i surówek.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1320
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12181
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1320
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12181
Składniki
Wykonanie: Rozmaryn opłukać, osuszyć z wody i rozdzielić na pojedyncze łodyżki. Czosnek obrać i przekroić na pół. Następnie przełożyć do butelki razem z pieprzem, zalać oliwą, zakręcić i odstawić w ciemne miejsce na tydzień.