Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała oliwa do sałatek i surówek.
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4735
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 71
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 188
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 81
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4735
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 71
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 188
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 81
Składniki
Wykonanie: Rozmaryn opłukać, osuszyć z wody i rozdzielić na pojedyncze łodyżki. Czosnek obrać i przekroić na pół. Następnie przełożyć do butelki razem z pieprzem, zalać oliwą, zakręcić i odstawić w ciemne miejsce na tydzień.