Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i tani dodatek do drugiego dania.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 976
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5554
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8705
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17915
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 976
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5554
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8705
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17915
Składniki
Wykonanie: Każdy plaster kiełbasy posmarować musztardą, następnie położyć po plasterku sera i zawinąć( spiąć wykałaczkami). Panierować najpierw mące, potem w roztrzepanych jajkach i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.