Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię młode kabaczki, szczególnie smażone w tej wersji.
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 750
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34165
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 536
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 4271
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 750
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34165
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 536
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 4271
Składniki
Umyć kabaczka, obrać ze skóry, pokroić na plastry grubości około 1 cm.
Na talerz wbić dwa całe jajka, dodać sól i pieprz świeżo zmielony, roztrzepać dokładnie widelcem.
Na drugi talerz wsypać bułkę tartą.
Każdy krążek kabaczka obtoczyć w robełtanym jajku i bułce tartej.
Rozgrzać olej na patelni i położyć krążki kabaczka.
Piec kabaczki na złoty kolor.
Podawać kabaczki na ciepło. Smacznego !!!