Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna aromatyczna pasta z wykorzystaniem warzyw z rosołu i części mięsa. Idealna na kanapki.
Naczynie do blendowania, blender
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4590
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 864
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8299
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13134
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 458
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 143
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4590
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 864
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8299
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13134
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 458
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 143
Składniki
Warzywa umieścić w naczyniu do blendowania. Mięso z udka obrać, dodać. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę, dodać.Groszek osączyć z zalewy , dodać.
Dodać pastę tahini , jeżeli nie mamy trochę sezamu. Koperek umyć , ściąć , dodać.
Doprawić solą i pieprzem, zblendować. Smarować pieczywo.