Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna aromatyczna pasta z wykorzystaniem warzyw z rosołu i części mięsa. Idealna na kanapki.
Naczynie do blendowania, blender
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2084
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 82
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 177
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 169
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2084
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 82
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 177
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 169
Składniki
Warzywa umieścić w naczyniu do blendowania. Mięso z udka obrać, dodać. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę, dodać.Groszek osączyć z zalewy , dodać.
Dodać pastę tahini , jeżeli nie mamy trochę sezamu. Koperek umyć , ściąć , dodać.
Doprawić solą i pieprzem, zblendować. Smarować pieczywo.