Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna aromatyczna pasta z wykorzystaniem warzyw z rosołu i części mięsa. Idealna na kanapki.
Naczynie do blendowania, blender
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1503
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7372
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2869
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1503
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7372
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2869
Składniki
Warzywa umieścić w naczyniu do blendowania. Mięso z udka obrać, dodać. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę, dodać.Groszek osączyć z zalewy , dodać.
Dodać pastę tahini , jeżeli nie mamy trochę sezamu. Koperek umyć , ściąć , dodać.
Doprawić solą i pieprzem, zblendować. Smarować pieczywo.