Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna aromatyczna pasta z wykorzystaniem warzyw z rosołu i części mięsa. Idealna na kanapki.
Naczynie do blendowania, blender
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 275
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1042
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4093
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 275
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1042
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4093
Składniki
Warzywa umieścić w naczyniu do blendowania. Mięso z udka obrać, dodać. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę, dodać.Groszek osączyć z zalewy , dodać.
Dodać pastę tahini , jeżeli nie mamy trochę sezamu. Koperek umyć , ściąć , dodać.
Doprawić solą i pieprzem, zblendować. Smarować pieczywo.