Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa pasta do pieczywa
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 197
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 31
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17430
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 197
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 31
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17430
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i pokrój w drobną kosteczkę. Awokado umyj, obierz, miąższ pokrój w drobną kosteczkę lub zgnieść widelcem, skropić sokiem z cytryny, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek.
Przełożyć do jajek, wymieszać i doprawić solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Dodać oliwę, majonez oraz pokrojone listki bazylii. Wymieszać.
Podać zaraz po przygotowaniu z ulubionym pieczywem.