Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa pasta do pieczywa
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i pokrój w drobną kosteczkę. Awokado umyj, obierz, miąższ pokrój w drobną kosteczkę lub zgnieść widelcem, skropić sokiem z cytryny, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek.
Przełożyć do jajek, wymieszać i doprawić solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Dodać oliwę, majonez oraz pokrojone listki bazylii. Wymieszać.
Podać zaraz po przygotowaniu z ulubionym pieczywem.