Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ile gospodyń tyle przepisów na pastę jajeczną:) Dziś proponuję moją ulubioną: prostą a jednocześnie bardzo smaczną pastę jajeczną w skład, której wchodzą jajka i kapary oraz majonez i przyprawy.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1417
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5927
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8872
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18713
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1417
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5927
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8872
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18713
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w małą kostkę. Kapary odsączamy, drobno siekamy i dodajemy do jajek. Dodajemy także majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i...gotowe:)