Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta jajeczna z kaparami

Pasta jajeczna z kaparami

Autor:

Przepisów i artykułów: 606 Ocena: 4809

Dodano:

Odsłon: 128

Ile gospodyń tyle przepisów na pastę jajeczną:) Dziś proponuję moją ulubioną: prostą a jednocześnie bardzo smaczną pastę jajeczną w skład, której wchodzą jajka i kapary oraz majonez i przyprawy.

Składniki

  • jajka 4 szt
  • kapary w zalewie 3 łyżeczki
  • majonez 1 łyżka
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z kaparami

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w małą kostkę. Kapary odsączamy, drobno siekamy i dodajemy do jajek. Dodajemy także majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i...gotowe:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 10 sierpnia Cudowna! Kiedyś robiłam i trzeba będzie wrócić do przepisu! Odpowiedzi: 2 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń