Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z naszych ulubionych past - czyli jajka z makrelą z dodatkiem kiszonego ogórka i czerwonej cebulki. Zdecydowany smak na rozpoczęcie dnia.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 734
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 475
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 734
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 475
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości, ogórka i cebulkę kroimy w drobno kosteczkę. Jajka z makrelą dobrze rozgniatamy widelcem, dodajemy ogórka, cebulkę i majonez. Doprawiamy pieprzem, sól pomijam, bo makrela jest słona. Schładzamy chwilę w lodówce i smarowidło na poranne śniadanko gotowe. Smacznego!