Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z naszych ulubionych past - czyli jajka z makrelą z dodatkiem kiszonego ogórka i czerwonej cebulki. Zdecydowany smak na rozpoczęcie dnia.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19985
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1699
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19985
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1699
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości, ogórka i cebulkę kroimy w drobno kosteczkę. Jajka z makrelą dobrze rozgniatamy widelcem, dodajemy ogórka, cebulkę i majonez. Doprawiamy pieprzem, sól pomijam, bo makrela jest słona. Schładzamy chwilę w lodówce i smarowidło na poranne śniadanko gotowe. Smacznego!