Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z naszych ulubionych past - czyli jajka z makrelą z dodatkiem kiszonego ogórka i czerwonej cebulki. Zdecydowany smak na rozpoczęcie dnia.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2474
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 69
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 156
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 733
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2474
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 69
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 156
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 733
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości, ogórka i cebulkę kroimy w drobno kosteczkę. Jajka z makrelą dobrze rozgniatamy widelcem, dodajemy ogórka, cebulkę i majonez. Doprawiamy pieprzem, sól pomijam, bo makrela jest słona. Schładzamy chwilę w lodówce i smarowidło na poranne śniadanko gotowe. Smacznego!