Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z naszych ulubionych past - czyli jajka z makrelą z dodatkiem kiszonego ogórka i czerwonej cebulki. Zdecydowany smak na rozpoczęcie dnia.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości, ogórka i cebulkę kroimy w drobno kosteczkę. Jajka z makrelą dobrze rozgniatamy widelcem, dodajemy ogórka, cebulkę i majonez. Doprawiamy pieprzem, sól pomijam, bo makrela jest słona. Schładzamy chwilę w lodówce i smarowidło na poranne śniadanko gotowe. Smacznego!