Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta do kanapek lub tostów.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Rzodkiewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach i odcisnąć z nadmiaru soku.
Jajka i cebulę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Połączyć składniki, dodać majonez oraz sól i pieprz. Gotowe. Życzę smacznego :)