Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta jajeczna z rzodkiewką.

Pasta jajeczna z rzodkiewką.

Autor:

Przepisów i artykułów: 174 Ocena: 2926

Dodano:

Odsłon: 70

Smaczna pasta do kanapek lub tostów.

Składniki

  • 4 ugotowane jajka
  • mały pęczek rzodkiewek
  • 1 mała cebulka
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z rzodkiewką.

Przygotowanie

  1. Rzodkiewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach i odcisnąć z nadmiaru soku.

  2. Jajka i cebulę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.

  3. Połączyć składniki, dodać majonez oraz sól i pieprz. Gotowe.
    Życzę smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń