Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele jest wersji past jajecznych. Dziś proponuję pastę jajeczną wiosenną: z rzodkiewką i koperkiem. Świeży smak z chrupiącym dodatkiem rzodkiewek i aromatycznym porem:)
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 58
Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 296
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 663
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3412
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 58
Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 296
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 663
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3412
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupki i drobno siekamy lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Por dokładnie oczyszczamy i drobno siekamy. Rzodkiewki dokładnie płuczemy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach lub kroimy w drobną kosteczkę.Koperek drobno kroimy. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez /niewielką ilość bo rzodkiewka jest dość soczysta i pasta może być płynna/ i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i podajemy.