Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele jest wersji past jajecznych. Dziś proponuję pastę jajeczną wiosenną: z rzodkiewką i koperkiem. Świeży smak z chrupiącym dodatkiem rzodkiewek i aromatycznym porem:)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 247
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2736
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 882
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1633
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14394
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 247
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2736
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 882
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1633
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14394
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupki i drobno siekamy lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Por dokładnie oczyszczamy i drobno siekamy. Rzodkiewki dokładnie płuczemy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach lub kroimy w drobną kosteczkę.Koperek drobno kroimy. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez /niewielką ilość bo rzodkiewka jest dość soczysta i pasta może być płynna/ i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i podajemy.