Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele jest wersji past jajecznych. Dziś proponuję pastę jajeczną wiosenną: z rzodkiewką i koperkiem. Świeży smak z chrupiącym dodatkiem rzodkiewek i aromatycznym porem:)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8680
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7284
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327968
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8680
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7284
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327968
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupki i drobno siekamy lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Por dokładnie oczyszczamy i drobno siekamy. Rzodkiewki dokładnie płuczemy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach lub kroimy w drobną kosteczkę.Koperek drobno kroimy. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez /niewielką ilość bo rzodkiewka jest dość soczysta i pasta może być płynna/ i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i podajemy.