Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele jest wersji past jajecznych. Dziś proponuję pastę jajeczną wiosenną: z rzodkiewką i koperkiem. Świeży smak z chrupiącym dodatkiem rzodkiewek i aromatycznym porem:)
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 1968
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 23
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3067
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 1968
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 23
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3067
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupki i drobno siekamy lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Por dokładnie oczyszczamy i drobno siekamy. Rzodkiewki dokładnie płuczemy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach lub kroimy w drobną kosteczkę.Koperek drobno kroimy. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez /niewielką ilość bo rzodkiewka jest dość soczysta i pasta może być płynna/ i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i podajemy.