Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją przynajmniej raz w tygodniu. Można dodać do niej wszystko na co tylko mamy ochotę, ja jednak wolę prostą wersję. Jest łatwa i szybka do przygotowania. Polecam
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2838
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 435
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2400
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2838
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 435
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2400
Składniki
Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulę dymkę posiekać.
Majonez i serek topiony połączyć – najłatwiej widelcem, na jednolitą masę.
Składniki pasty połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Do pasty można dodać rzodkiewkę, kukurydze z puszki, oliwki