Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją przynajmniej raz w tygodniu. Można dodać do niej wszystko na co tylko mamy ochotę, ja jednak wolę prostą wersję. Jest łatwa i szybka do przygotowania. Polecam
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 163
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 944
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8753
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3083
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 163
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 944
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8753
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3083
Składniki
Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulę dymkę posiekać.
Majonez i serek topiony połączyć – najłatwiej widelcem, na jednolitą masę.
Składniki pasty połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Do pasty można dodać rzodkiewkę, kukurydze z puszki, oliwki