Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją przynajmniej raz w tygodniu. Można dodać do niej wszystko na co tylko mamy ochotę, ja jednak wolę prostą wersję. Jest łatwa i szybka do przygotowania. Polecam
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7562
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2338
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7562
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2338
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 523
Składniki
Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulę dymkę posiekać.
Majonez i serek topiony połączyć – najłatwiej widelcem, na jednolitą masę.
Składniki pasty połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Do pasty można dodać rzodkiewkę, kukurydze z puszki, oliwki