Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją przynajmniej raz w tygodniu. Można dodać do niej wszystko na co tylko mamy ochotę, ja jednak wolę prostą wersję. Jest łatwa i szybka do przygotowania. Polecam
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 18948
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 9735
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41040
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja za...
Odsłon: 45
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 18948
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 9735
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41040
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja za...
Odsłon: 45
Składniki
Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulę dymkę posiekać.
Majonez i serek topiony połączyć – najłatwiej widelcem, na jednolitą masę.
Składniki pasty połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Do pasty można dodać rzodkiewkę, kukurydze z puszki, oliwki