Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją przynajmniej raz w tygodniu. Można dodać do niej wszystko na co tylko mamy ochotę, ja jednak wolę prostą wersję. Jest łatwa i szybka do przygotowania. Polecam
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1063
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 1005
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1063
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 1005
Składniki
Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulę dymkę posiekać.
Majonez i serek topiony połączyć – najłatwiej widelcem, na jednolitą masę.
Składniki pasty połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Do pasty można dodać rzodkiewkę, kukurydze z puszki, oliwki