Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję prostą i pyszną pastę na chleb, szczególnie dla entuzjastów tuńczyka :-), serdecznie polecam :-)
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4216
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34264
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1897
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113679
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4216
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34264
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1897
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113679
Składniki
1. Jajka ugotowane na twardo drobno siekamy, wrzucamy do miski. Dodajemy posiekaną drobno cebulę, następnie puszkę tuńczyka odsączamy z zalewy, rozdrabniamy widelcem i dodajemy do pozostałych składników, mieszamy. Na koniec 2-3 łyżki majonezu, sól i pieprz i gotowe. Nie trzeba schładzać w lodówce, można zajadać od razu, a nawet trzeba, bo to jest tak pyszne, że nie ma na co czekać. Pyszny dodatek do chleba, serdecznie polecam :-)