Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję prostą i pyszną pastę na chleb, szczególnie dla entuzjastów tuńczyka :-), serdecznie polecam :-)
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99092
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 275
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5106
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99092
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 275
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5106
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Składniki
1. Jajka ugotowane na twardo drobno siekamy, wrzucamy do miski. Dodajemy posiekaną drobno cebulę, następnie puszkę tuńczyka odsączamy z zalewy, rozdrabniamy widelcem i dodajemy do pozostałych składników, mieszamy. Na koniec 2-3 łyżki majonezu, sól i pieprz i gotowe. Nie trzeba schładzać w lodówce, można zajadać od razu, a nawet trzeba, bo to jest tak pyszne, że nie ma na co czekać. Pyszny dodatek do chleba, serdecznie polecam :-)