Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna pasta kanapkowa. Doskonały pomysł na śniadanie lub kolację. Może być też farszem do słonych babeczek.
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5789
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1128
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1183
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5789
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1128
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1183
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno kroimy lub ścieramy na tarce. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Kapary i oliwki odsączamy z zalewy i drobno kroimy. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki, dodajemy serek wiejski, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Gotowe. Pastę możemy oczywiście "wzbogacić smakowo i ubarwić" szczypiorkiem, cebulą czy papryką /świeżą lub konserwową/.