Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do pieczywa.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1110
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2208
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4251
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1110
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2208
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4251
Składniki
Ciecierzycę namoczyć najlepiej na całą noc. Gotować ok.1 godzinę do miękkości. Marchewkę obrać i ugotować. Sezam zmiksować z oliwą, dodać pozostałe składniki, zmiksować w blenderze na gładką masę. Smacznego!