Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta kanapkowa z tuńczykiem, cieciorką i jajkiem w roli głównej. Z dodatkiem pora, keczupu i majonezu, doprawiona solą i pieprzem.
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4611
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 809
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 3104
Pyszne ciastka do kawy, na drugie śniadanie do szkoły czy do pracy. Drożdżówk...
Odsłon: 611
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4611
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 809
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 3104
Pyszne ciastka do kawy, na drugie śniadanie do szkoły czy do pracy. Drożdżówk...
Odsłon: 611
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i drobno siekamy lub ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Cieciorkę i tuńczyka odsączamy i dodajemy do jajek. Por oczyszczamy, drobno siekamy i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy keczup, majonez, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Kanapki z pastą możemy posypać koperkiem lub szczypiorkiem. *Jeśli wolimy pasty bardziej "jednorodne" całość możemy zblendować.