Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta kanapkowa z tuńczykiem, cieciorką i jajkiem w roli głównej. Z dodatkiem pora, keczupu i majonezu, doprawiona solą i pieprzem.
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 147
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 147
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i drobno siekamy lub ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Cieciorkę i tuńczyka odsączamy i dodajemy do jajek. Por oczyszczamy, drobno siekamy i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy keczup, majonez, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Kanapki z pastą możemy posypać koperkiem lub szczypiorkiem. *Jeśli wolimy pasty bardziej "jednorodne" całość możemy zblendować.