Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na lekką, szybką w przygotowaniu, zdrową i pożywną pastę łososiową, która będzie idealnym smarowidłem do kanapek. Pasta świetnie sprawdzi się także jako dodatek do jajek oraz wytrawnych naleśników. Smak całości podkreśla pikantna nuta papryki pepperoni oraz delikatna nuta świeżego koperku. Pasta łososiowa jest bardzo cenna dla naszego zdrowia, gdyż niesie w swoim składzie moc substancji odżywczych oraz witamin, a także jest cennym źródłem wielonienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3 oraz Omega-6.
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 750
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34165
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 536
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 4268
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 750
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34165
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 536
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 4268
Składniki
Płat wędzonego łososia kroimy na mniejsze kawałki, przekładamy do rozdrabniacza, skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy jogurt naturalny i miksujemy na jednolitą i gładką masę.
Do powstałej masy dodajemy posiekany drobno koperek oraz pokrojoną w malutką kosteczkę paprykę pepperoni (wcześniej pozbawioną pestek). Pastę doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem, mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)