Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta łososiowo-serowa

Pasta łososiowo-serowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 414 Ocena: 3889

Dodano:

Odsłon: 385

Pyszna i prosta pasta kanapkowa z wędzonym łososiem. Idealna do świeżego chrupiącego pieczywa.

Składniki

  • Łosoś wędzony - 100g
  • Jajko ugotowane na twardo - 1szt
  • Ser (typu Grana Padano lub Parmezan) - 10g
  • Koperek - 1 łyżeczka
  • Majonez - 1 łyżka
  • Sól i pieprz do smaku
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta łososiowo-serowa

Przygotowanie

  1. Jajko ugotowane na twardo kroimy w kostkę i ugniatamy widelcem. Łososia kroimy w drobną kostkę. Ser ścieramy na drobnych oczkach. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy do smaku.
    Pasta najlepiej smakuje schłodzona.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń