Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta rybna na chleb, prosta i szybka w przygotowaniu.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 88
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 201
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 762
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 384
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 531
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 88
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 201
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 762
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 384
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 531
Składniki
Rybę obieramy z ości, szczypior drobno kroimy, ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz ziołowy i ostrą paprykę. Mieszamy lekko zgniatając wszystkie składniki widelcem. Dobrze wymieszane składniki przekładamy do miseczki. Z rzodkiewek robimy dekorację w postaci kwiatka, środek kwiatka robimy z żurawiny, pozostałe żurawiny układamy po obwodzie miseczki. Pastę wstawiamy do lodówki na 30-40 minut, żeby składniki przeszły smakami. Po tym czasie smarujemy kromki chleba pastą i konsumujemy. Smacznego!!!