Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta rybna na chleb, prosta i szybka w przygotowaniu.
Polecam.
Odsłon: 315
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 325
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 254
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 143
Polecam.
Odsłon: 315
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 325
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 254
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 143
Składniki
Rybę obieramy z ości, szczypior drobno kroimy, ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz ziołowy i ostrą paprykę. Mieszamy lekko zgniatając wszystkie składniki widelcem. Dobrze wymieszane składniki przekładamy do miseczki. Z rzodkiewek robimy dekorację w postaci kwiatka, środek kwiatka robimy z żurawiny, pozostałe żurawiny układamy po obwodzie miseczki. Pastę wstawiamy do lodówki na 30-40 minut, żeby składniki przeszły smakami. Po tym czasie smarujemy kromki chleba pastą i konsumujemy. Smacznego!!!