Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta rybna na chleb, prosta i szybka w przygotowaniu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 976
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 828
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 976
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 828
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12586
Składniki
Rybę obieramy z ości, szczypior drobno kroimy, ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz ziołowy i ostrą paprykę. Mieszamy lekko zgniatając wszystkie składniki widelcem. Dobrze wymieszane składniki przekładamy do miseczki. Z rzodkiewek robimy dekorację w postaci kwiatka, środek kwiatka robimy z żurawiny, pozostałe żurawiny układamy po obwodzie miseczki. Pastę wstawiamy do lodówki na 30-40 minut, żeby składniki przeszły smakami. Po tym czasie smarujemy kromki chleba pastą i konsumujemy. Smacznego!!!