Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta rybna na chleb, prosta i szybka w przygotowaniu.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1089
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1089
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Rybę obieramy z ości, szczypior drobno kroimy, ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz ziołowy i ostrą paprykę. Mieszamy lekko zgniatając wszystkie składniki widelcem. Dobrze wymieszane składniki przekładamy do miseczki. Z rzodkiewek robimy dekorację w postaci kwiatka, środek kwiatka robimy z żurawiny, pozostałe żurawiny układamy po obwodzie miseczki. Pastę wstawiamy do lodówki na 30-40 minut, żeby składniki przeszły smakami. Po tym czasie smarujemy kromki chleba pastą i konsumujemy. Smacznego!!!