Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta rybna na chleb, prosta i szybka w przygotowaniu.
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 193
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 130
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 128
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 193
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 130
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 128
Składniki
Rybę obieramy z ości, szczypior drobno kroimy, ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz ziołowy i ostrą paprykę. Mieszamy lekko zgniatając wszystkie składniki widelcem. Dobrze wymieszane składniki przekładamy do miseczki. Z rzodkiewek robimy dekorację w postaci kwiatka, środek kwiatka robimy z żurawiny, pozostałe żurawiny układamy po obwodzie miseczki. Pastę wstawiamy do lodówki na 30-40 minut, żeby składniki przeszły smakami. Po tym czasie smarujemy kromki chleba pastą i konsumujemy. Smacznego!!!