Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapachy kuchni koreańskiej wciąż drażnią naszych sąsiadów. Po przepysznej i dobrej na chłód kimchi jjigae (zupie na bazie kimchi), dziś przepis na dip, z którym podaliśmy bulgogi – bardzo popularne w Korei danie z mięsa, koreańskie BBQ. Bez pasty ssamjang trudno wyobrazić sobie posiłek przy koreańskim stole. Pasta jest używana, jako dip do mięs i warzyw, a jej przygotowanie jest bardzo proste, pod warunkiem, że mamy potrzebne składniki pod ręką. Przygotujecie ją szybciej niż zajmie wam przeczytanie tego przepisu. Gotową pastę można znaleźć także w sklepikach z egzotyczną żywnością, ale zdecydowanie lepiej jest ją przyrządzić samemu.
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 86
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 167
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 757
Polecam, pychota.
Odsłon: 446
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 248
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 86
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 167
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 757
Polecam, pychota.
Odsłon: 446
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 248
Składniki
Sezam prażymy na patelni (uwaga, mi zawsze udaje się przypalić to, co aktualnie prażę na patelni – orzechy, migdały – mam talent)
Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Gotowe.