Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty kanapkowe to moim zdaniem idealne rozwiązanie dla osób wiecznie zabieganych. Nie wymagają wielu składników, przygotowuje się je bardzo szybko i to w zasadzie z dowolnych składników, a do tego są bardzo pożywne.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 112
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 1594
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 198
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 112
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 1594
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 198
Składniki
Fasolę dokładnie odcedzamy i przekładamy do malaksera. Dodajemy czosnek, pietruszkę oraz przyprawy. Wlewamy łyżkę oliwy i blendujemy. W razie potrzeby dolewamy oliwę. Pasta powinna mieć kremową konsystencję, nie może się rozlewać.