Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty kanapkowe to moim zdaniem idealne rozwiązanie dla osób wiecznie zabieganych. Nie wymagają wielu składników, przygotowuje się je bardzo szybko i to w zasadzie z dowolnych składników, a do tego są bardzo pożywne.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10546
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10546
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
Fasolę dokładnie odcedzamy i przekładamy do malaksera. Dodajemy czosnek, pietruszkę oraz przyprawy. Wlewamy łyżkę oliwy i blendujemy. W razie potrzeby dolewamy oliwę. Pasta powinna mieć kremową konsystencję, nie może się rozlewać.