Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa pasta na kanapki :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 943
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4571
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1205
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 535
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 943
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4571
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1205
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 535
Składniki
Fasolę i cieciorkę odsączamy z zalewy i przepłukujemy zimną wodą. (Jeżeli używamy świeżej fasoli i cieciorki to zalewamy je w osobnych naczyniach wodą a na drugi dzień gotujemy do miękkości ) Cebule obieramy,kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju. Jabłka myjemy,obieramy ze skórki,kroimy w kostkę,dodajemy do podsmażonej cebulki i podsmażamy razem aż jabłka zmiękną, Do podsmażonej cebuli z jabłkami dodajemy majeranek i mieszamy. Odsączoną fasolę i cieciorkę blendujemy a następnie dodajemy wystudzoną cebulę z jabłkiem,wyciśnięty czosnek,posiekaną natkę pietruszki,pieprz,sól i dokładnie mieszamy. Jeśli pasta jest zbyt sucha można dodać odrobinę oliwy. Smacznego:)