Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 106
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2657
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 812
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1582
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14227
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 106
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2657
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 812
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1582
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14227
Składniki
Jajka gotuję na twardo i obieram, wkładam do miski. Pstrąga pozbawiam skóry i ości i dodaję do jajek. Solę, pieprzę dodaję majonez i ketchup i wszystko razem blenduje. Szczypiorek drobno siekam i dodaję do pasty. Chowam do lodówki na minimum 1 godzinę.