Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z pstrąga i jajek

Pasta z pstrąga i jajek

Autor:

Przepisów i artykułów: 258 Ocena: 1311

Dodano:

Odsłon: 187

Świetny dodatek do kanapek.

Składniki

  • pstrąg wędzony 1 szt.
  • jajka 5 szt.
  • majonez 2 łyżki
  • ketchup 1 łyżka
  • sól szczypta
  • pieprz szczypta
  • szczypiorek 1/2 pęczka
> 6 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z pstrąga i jajek

Przygotowanie

  1. Jajka gotuję na twardo i obieram, wkładam do miski. Pstrąga pozbawiam skóry i ości i dodaję do jajek. Solę, pieprzę dodaję majonez i ketchup i wszystko razem blenduje. Szczypiorek drobno siekam i dodaję do pasty. Chowam do lodówki na minimum 1 godzinę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń