Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i dietetyczna. Z powodzeniem zastąpi masło.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1499
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231887
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5023
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1499
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231887
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5023
Składniki
Soczewicę namoczyć na 1-2 godziny. Następnie ugotować w osolonej wodzie 15-20 minut. Odcedzić i wystudzić. W międzyczasie poddusić na patelni na oleju pokrojony drobno por, cebulę i czosnek. Pod koniec duszenia dodać przyprawy. Wystudzić. Połączyć zawartość patelni z soczewicą. Dodać jeszcze pokrojona natkę. Zblendować. W razie potrzeby doprawić.