Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i dietetyczna. Z powodzeniem zastąpi masło.
Łazanki z kiszoną kapustą i boczkiem to świetny pomysł na prosty w przygotowa...
Odsłon: 11672
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 562
Łazanki z kiszoną kapustą i boczkiem to świetny pomysł na prosty w przygotowa...
Odsłon: 11672
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 562
Składniki
Soczewicę namoczyć na 1-2 godziny. Następnie ugotować w osolonej wodzie 15-20 minut. Odcedzić i wystudzić. W międzyczasie poddusić na patelni na oleju pokrojony drobno por, cebulę i czosnek. Pod koniec duszenia dodać przyprawy. Wystudzić. Połączyć zawartość patelni z soczewicą. Dodać jeszcze pokrojona natkę. Zblendować. W razie potrzeby doprawić.