Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i puszysty pasztet z łososia. Zrobisz go błyskawiczne, wystarczy ugotować łososia w wodzie lub na parze i zmiksować go ze śmietankowym serkiem.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 37
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2607
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 762
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1546
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14069
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 37
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2607
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 762
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1546
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14069
Składniki
Łososia ugotuj na parze lub w wodzie. Jeśli gotujesz na parze, czas przygotowania to około 20 minut. Jeśli w wodzie ryba powinna gotować się przez 6 do 10 minut.
Ugotowanego i przestudzonego łososia przełóż do blendera. Dodaj serek i szczyptę soli. Wszystko ze sobą zmiksuj na gładką masę.
Pasztet serwuj na kanapkach posypany świeżo zmielonym pieprzem i przyozdobiony koperkiem.