Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i puszysty pasztet z łososia. Zrobisz go błyskawiczne, wystarczy ugotować łososia w wodzie lub na parze i zmiksować go ze śmietankowym serkiem.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 155
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 256
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 155
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 256
Składniki
Łososia ugotuj na parze lub w wodzie. Jeśli gotujesz na parze, czas przygotowania to około 20 minut. Jeśli w wodzie ryba powinna gotować się przez 6 do 10 minut.
Ugotowanego i przestudzonego łososia przełóż do blendera. Dodaj serek i szczyptę soli. Wszystko ze sobą zmiksuj na gładką masę.
Pasztet serwuj na kanapkach posypany świeżo zmielonym pieprzem i przyozdobiony koperkiem.