Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i puszysty pasztet z łososia. Zrobisz go błyskawiczne, wystarczy ugotować łososia w wodzie lub na parze i zmiksować go ze śmietankowym serkiem.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457707
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1446
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2267
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 580
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457707
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1446
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2267
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 580
Składniki
Łososia ugotuj na parze lub w wodzie. Jeśli gotujesz na parze, czas przygotowania to około 20 minut. Jeśli w wodzie ryba powinna gotować się przez 6 do 10 minut.
Ugotowanego i przestudzonego łososia przełóż do blendera. Dodaj serek i szczyptę soli. Wszystko ze sobą zmiksuj na gładką masę.
Pasztet serwuj na kanapkach posypany świeżo zmielonym pieprzem i przyozdobiony koperkiem.