Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast ziemniaków do obiadu lub na farsz do gołąbków.
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5060
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1669
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203180
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5060
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1669
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203180
Składniki
Wykonanie: Groch zalać wodą na dwie godziny, następnie ugotować i odcedzić. Pęczak zalać bulionem i gotować powali przez około pół godziny. Następnie groch połączyć z pęczakiem, przecierem pomidorowym i dusić przez 5 minut. Posypać posiekaną natką pietruszki i podawać do obiadu zamiast ziemniaków. Farsz bardzo dobrze nadaje się na gołąbki.