Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast ziemniaków do obiadu lub na farsz do gołąbków.
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 341
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2674
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1155
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 353
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 74
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 341
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2674
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1155
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 353
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 74
Składniki
Wykonanie: Groch zalać wodą na dwie godziny, następnie ugotować i odcedzić. Pęczak zalać bulionem i gotować powali przez około pół godziny. Następnie groch połączyć z pęczakiem, przecierem pomidorowym i dusić przez 5 minut. Posypać posiekaną natką pietruszki i podawać do obiadu zamiast ziemniaków. Farsz bardzo dobrze nadaje się na gołąbki.